Meer informatie over de VVRP

Onze bestuursleden

Onze voorzitter

John Boonstra | Voorzitter
Lageweg 6a
1697 GK Schellinkhout
Tel: 06-47685966

Onze secretaris

Erwin Wijshake | Secretaris
Hoofdweg 10
8471 ZH Wolvega
Tel: 06-11322741
 

Onze penningmeester

Marius van Laer | Penningmeester
Ritseweg 2
4891 SR Rijsbergen
Tel: 06-19283058

Algemeen bestuurslid

Martijn Henzen | Bestuurslid
Dijkgraaf de Leeuwweg 32
6626 BH Alphen
Tel: 06-41203374

Algemeen bestuurslid

Eddy van Beek | Bestuurslid
Jupiter 36
7122 XN Aalten
Tel: 06-54255353

Waarom deze website?

Deze website is opgericht om de eindgebruiker te informeren over de klauwverzorgingsbranche en om alle aangesloten leden van klauwverzorgers te presenteren.

Waarom deze website?

In Nederland is er een groeiende behoefte aan leerling en aankomende klauwverzorgers. Als jij een van hen bent, kun je lid worden van onze vereniging en je aansluiten bij een platform waarbij een optimale klauwgezondheid bijdraagt aan het dierenwelzijn, arbeidsgemak en economisch aspect van de melkveehouderij. Onze website biedt de nodige informatie en ondersteuning voor beginnende en ervaren klauwverzorgers, en helpt hen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. We streven ernaar om de klauwverzorgingsbranche te promoten en de voordelen van professionele klauwverzorging te benadrukken voor alle betrokken partijen.

 

De Vereniging Voor Rundvee Pedicure en het bestuur

Waarom een vereniging voor klauwverzorgers?

De Vereniging Voor Rundvee Pedicure (VVRP) is opgericht om hoogwaardige kwaliteit in de rundveepedicure te waarborgen. Naast het verstrekken van voorlichting aan leden en eindgebruikers, is het certificeren van de leden een van onze belangrijkste doelstellingen. Als lid van onze vereniging ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de meest recente kennis en technieken op het gebied van klauwverzorging.

Om dit te bereiken organiseren we jaarlijks een collega-ledendag op een locatie in Nederland. Tijdens deze dag zijn diverse leveranciers aanwezig op een "mini-beurs" om de nieuwste producten en technieken op het gebied van klauwverzorging te presenteren. Daarnaast zijn er lezingen en presentaties door gast-sprekers uit de branche om kennis en ervaring uit te wisselen.

Naast het professionele aspect van de dag, is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. De dag wordt afgesloten met een diner en biedt zo de gelegenheid om contacten te leggen en te netwerken binnen de branche. Op deze manier stimuleren we samenwerking en kennisdeling tussen de leden, in plaats van onderlinge concurrentie. Als lid van de VVRP krijg je toegang tot een platform waar kwaliteit en kennis centraal staan en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Meer weten? Neem contact op